Tools:

Er zijn diverse mogelijkheden om uw site een persoonlijke tint te geven, naast de creatieve mogelijkheden zijn er ook tools waar u bijna niet om heen kunt. Over smaak valt niet te twisten, de mogelijkheden zijn eindeloos. (Een greep uit de opties)

 

*Nieuwsbericht optie 1

* Nieuwsbericht optie 2

* Routeplanner ANWB

* Routeplanner Routenet

* Contact formulier

* Routekaart

* Streetview

 

Onze bedrijfspresentatie in dichtvorm! Een eerste indruk kun je maar 1 keer maken! 2 jaar geleden werden we met Bandwerk lid van de PNG, De eerste gedachte was toen, wat moeten we er mee.. Na 2 jaar ontbijten op de vrijdagmorgen om 7 uur, Is ons netwerk o.a. uitgebreid met mensen uit de ICT, automotive en advocatuur. Een verrijking waar we u tegen kunnen zeggen, Omdat het meer is dan alleen euro's verleggen. Een netwerk waar je op terug kunt vallen met je vraagstukken, zoals de vraag, "Hoe kunnen we zoveel mogelijk belasting drukken?" Ook biedt het een prachtig platform voor je eigen bedrijf, Koude acquisitie behoort tegenwoordig tot een nutteloos tijdverdrijf. Zo konden we vertellen over het gebruik van Linkedin, Voor velen tot op dat moment een hoop onzin! Na onze presentatie zagen we ineens veel Linkedin updates voorbij komen, er werd dus door velen, snel actie ondernomen! Een profielfoto hier of een adreswijziging daar, Ineens was je online ook meer zichtbaar! Dit was een deel uit het gedicht....

Nieuwsbericht optie 1

U kunt uw nieuwsbericht automatisch laten “scrollen”

Gedicht geschreven door: Hans van der Stouw, Creatief strateeg van Bandwerk internet- en reclamebureau uit Rijssen.

Nieuwsbericht optie 2

U Kunt uw nieuwsbericht handmatig “scrollen”

Een eerste indruk kun je maar 1 keer maken! 2 jaar geleden werden we met Bandwerk lid van de PNG, De eerste gedachte was toen, wat moeten we er mee.. Na 2 jaar ontbijten op de vrijdagmorgen om 7 uur, Is ons netwerk o.a. uitgebreid met mensen uit de ICT, automotive en advocatuur. Een verrijking waar we u tegen kunnen zeggen, Omdat het meer is dan alleen euro's verleggen. Een netwerk waar je op terug kunt vallen met je vraagstukken, zoals de vraag, "Hoe kunnen we zoveel mogelijk belasting drukken?" Ook biedt het een prachtig platform voor je eigen bedrijf, Koude acquisitie behoort tegenwoordig tot een nutteloos tijdverdrijf. Zo konden we vertellen over het gebruik van Linkedin, Voor velen tot op dat moment een hoop onzin! Na onze presentatie zagen we ineens veel Linkedin updates voorbij komen, er werd dus door velen, snel actie ondernomen! Een profielfoto hier of een adreswijziging daar, Ineens was je online ook meer zichtbaar!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

 

Contactformulier

U wilt dat uw klanten u direct een email kunnen sturen, n.a.v. een nieuwsbericht of om zich aan te melden voor uw diensten. Hierbij kunt een contact formulier laten plaatsen op uw site.

 

Routekaart

Aanvullend op uw routeplanner, kunt u een kaart van uw stad plaatsen.

 

Streetview

Streetview

U kunt “Streetview” op uw site plaatsen, zodat uw klanten uw bedrijf snel zullen herkennen. Helaas word “streetview” niet heel vaak ge-updated, zodat “werk in uitvoeringen” e.d. minder fraai overkomen.

 

Routeplanner(s)

Uw wilt dat u klanten uw bedrijf snel kunnen vinden. Daarvoor kunt u kiezen uit de planner van de ANWB (Links) of van Routenet (Rechts).

 

2 3