Wie ben ik:

Ik ben Raymond, ik ben 36 jaar ,ik ben Web-Designer voorheen was ik financieel rapporteur (accountant)  en ik wil graag aan de slag voor uw bedrijf.

Sinds 1 januari 2013 ben ik “between jobs”. Momenteel ben ik als vrijwilliger werkzaam in de schuldhulpverlening. Hierbij begeleid ik cliënten die hun huishoudboekje niet meer op orde hebben. Naast de succes verhalen, zijn er ook schrijdende verhalen die je ook persoonlijk aangrijpen en raken.

Daarvoor werkte ik met enorm veel plezier als verzorger bij de Stichting Hulpverlening Woerden te Harmelen en als activiteiten begeleider in de gehandicaptenzorg. Ontzettend mooi om te doen en absoluut ook leerzaam (op een ander vlak). Dit betreft echter vrijwilligerswerk. Naast mijn liefde voor dieren ben ik een mensenmens en weet ik collega’s en klanten met humor en persoonlijke aandacht aan te sturen, te motiveren en te enthousiastmeren. Naast een plezierige en goede werksfeer, is klantgerichtheid altijd mijn uitgangspunt. Want zoals u ook in  mijn CV kunt lezen: “samenwerking erg essentieel om de bedrijfsdoelen te halen”. De vakgebieden accountmanager of projectenadministrateur bieden de uitgelezen mogelijkheden om hieraan te kunnen voldoen. Maar mijn visie is dat optimale klanttevredenheid ook behaald kan worden met managementverwachtingen en simpel een vriendelijk woord en goede service.

Wellicht kan ik mijn opgedane brede werkervaring in de finance en de retail-branche  inzetten voor Uw organisatie. Maar ik geloof ook dat mijn geoefendheid in onder andere de gebieden debiteurenbeheer, implementatie, projecten administratie, alsmede mijn commerciële inslag en communicatieve vaardigheden, ervoor zorgen dat ik toegevoegde waarde kan bieden voor uw organisatie. Bij uw organisatie verwacht ik helemaal op mijn plaats te zijn.

In  mijn Curriculum Vitea leest u alles over mijn werkervaring, vaardigheden en opleiding. Graag vertel ik u meer over mijn motivatie in een persoonlijk gesprek.

U kunt eventueel mijn CV opvragen per email zie Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>